The Time Slot Review.

En off-kilter (og litt langsomt og grundig) gjennomgang av TV-programmer.

Frav r gjor hjertet til a vokse fonder.

Dette har kommet lang tid, og jeg ber om det med unnskyldning for det! Jeg vet at alle ma ha savnet meg sa mye som jeg savnet deg. Det har skjedd mye siden siste innlegg. La se om jeg kan fa alt i det:

1. & # 8216; Intelligence & # 8217; har blitt kansellert.

Er det en overraskelse? Ikke egentlig. Er jeg skuffet? Godt, ja. Det var en veldig interessant premiss, men det virket til a falle litt pa slutten. Ingen tvil om at andre trodde det samme, og det fikk oppstart. Mange forestillinger gjorde ikke det den sesongen, sa det var ingenting mot Holloway. Apenbart. Fordi han er perfekt.

2. En annen sesong av & # 8216; Downton Abbey & # 8217; har kommet og borte.

Og wow, hva en sesong! Vi er i de brolende 20-arene, og det er ganske mange endringer som skjer med Crawleys. Jeg vil forhapentligvis ha noen innlegg om serien pa et tidspunkt, og nar jeg far det sammen.

3. & # 8216; Sherlock & # 8217; er fortsatt ute av kommisjonen & # 8230;

& # 8230; inntil Smaug og Bilbo far sin handling sammen. Jeg mener, seriost. Jeg vet at de er gode skuespillere og alle, men vi trenger mer Sherlock. Jeg endelig overbevist mannen min om a se den forste episoden med meg. Han nekter a se pa en annen, fordi han blir avhengig. Det er selvfolgelig min plan.

4. Jeg kjopte et hus!

Visst, det har ingenting a gjore med TV, men det var en endring, og jeg trodde jeg skulle dele.

5. Jeg publiserte en bok!

Igjen, ingenting a gjore med TV, men noe sann trenger a bli delt med andre. Hvis du har interesse for science-fiction, eventyrsporter, dyr og en liten bit av romantikk, sjekk ut & # 8216; Revealing the Revolution & # 8217; (http://www.amazon.com/Revealing-Revolution-NM-Sotzek/dp/1481197037/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1415334730&sr=8-4&keywords=revealing + + revolusjonen) Ja, det var en plugg, men jeg fikk lov til a v re i min egen blogg.

Med det hele sagt, haper jeg a komme tilbake til blogging og gjennomgang. Jeg har gjennomgatt romaner, men det er pa tide jeg kommer tilbake i gang med ting med TV-programmer. Gud vet at jeg ser for mye som det er & # 8230;

Dele denne:

Alle disse blandede folelsene.

Annet enn den russiske fyren i begynnelsen, dykker vi rett inn i folelsene. & # 8221; Og mannen presser de noensinne. La det flyte naturlig! Ah, og snakker om menneskeheten igjen. Jeg vil si at jeg sa det, men det var ikke noe de virkelig gjorde subtile. Temaet for denne uken: familie og a v re menneskelig (som vanlig). Hurra. Bare en ting til a presse Riley og Gabriel sammen.

Det er noe annet som virkelig plager meg om dette showet: alle prover a vise hvor smart de er. Cassidy og hans sonn forteller stadig sitt svar for de gir svaret. Dette er en tidsfolsom operasjon. Fortell dem hvor du skal dra! De trenger ikke din fem minutters forklaring pa hvordan du fant ut hvor de onde gjorde bomben.

Jeg ma imidlertid si at dette er sannsynligvis min favoritt skurk sa langt. Selv slik han ser Gabriel ga og vet at han er en idrettsutover, sa fikk det meg til a se hvordan Holloway gar, og star og # 8230; Uansett, jeg onsker nesten at de ikke hadde tatt ham sa fort. Dette var sannsynligvis de mest komplekse skurkene vi har sett enda. Hvis de fortsetter a ga i denne hastigheten, kommer de til a ga tom for ideer til onde. Noen kan strekke seg over flere episoder uten a miste seerne & # 8217; renter.

Samlet sett var dette trolig den beste episoden & # 8230; hvis bare for skurken. Ja, det var hyggelig a se en annen side av Lillian, men resten av det virket corny, som ikke syntes a passe med atmosf ren i en morkere episode som dette.

Dele denne:

Aaaand det gar det.

Greit. Her er det. Ved slutten av denne episoden onsket jeg at Gabriel og Riley skulle kysse. Jeg kan ikke tro at jeg bare skrev det. Ugh. Jeg er litt disgusted med meg selv. Men jeg ma si at dette har v rt en veldig interessant episode, og mens jeg likte det, var jeg veldig klar over det faktum at hvert eneste aspekt av denne episoden var a fremme forholdet mellom de to.

Forst har vi noen andre som viser interesse for Riley, og hun snudde ham ned. Vel, vi vet hvorfor. Og sa mister Gabriel hans minne. Ok, det er ganske kult hvordan de gjorde det, og viser enda et element av brikken. Jeg elsker a se konsekvensene av ny teknologi. Til slutt var dette ment a virke som filmen & # 8216; Notisboken. & # 8217; Selv uten minnene, kunne Gabriel huske sine folelser, og hans folelser mot Riley. Vi var ment a se hans sanne folelser i form av en forvirret soldat.

Jeg ma si at jeg elsker introduksjonen av Athens List: listen over barn med den genetiske mutasjonen som vil tillate dem a bruke brikken satt i Gabriel. De trolig vant ikke a komme tilbake til dette for en stund, men det er noe a se frem til i fremtiden. Det er noe du alltid kan stole pa: En liten tomtlinje vil bli introdusert, og du vet at de folger det pa et eller annet tidspunkt. Og det er akkurat hva de gjorde med denne episoden.

Vi har ikke sett Jing Kong siden piloten, sa vi visste at han ville dukke opp igjen. Vi sa Chip Girl allerede, og vi matte bare v re talmodige. Ideen om en liste over barn minner meg om showet & # 8216; The Pretender & # 8217; som var absolutt et fantastisk show, forresten. Jeg er glad for a se hvor de gar med det.

Et annet tema ser ut til a utvikle seg i dette showet: a v re menneskelig (som ironisk sett ligner pa forestillingen «nesten menneskelig»). Etter hvert som tiden gar, vil Gabriel ha problemer med a vite hvilken del som er brikken, og hvilken del er han selv. Men fra den maten denne episoden spilte ut, fikk Riley ikke a glemme det som gjor ham virkelig menneskelig: folelser.

Dele denne:

The Downslope.

Forst har jeg en spennende kunngjoring! Selv om jeg startet denne bloggen som et kreativt utlop for meg (og ogsa min mann ville ikke hore meg snakke med TVen sa mye), har jeg samarbeidet med en venn for a lage det jeg liker a ringe til et bloggnav. Vi skal skrive om ulike temaer, fra mat og livsstil, til kunsten (inkludert TV-anmeldelser). Denne bloggen vil forbli den samme, men det vil bli en annen forfatter sammen med meg. Jeg liker a onske deg velkommen til Leigh som medforfatter. Jeg er veldig spent pa dette nye ventureet, og jeg haper du vil bli med oss i de andre bloggene ogsa!

Na, pa & # 8216; Intelligence. & # 8217; Ansvarsfraskrivelse: Jeg liker faktisk serien. Skuespillet er flott, og premisset er unikt og lovende. Men jeg foler at dette er den verste episoden enna. Vi er introdusert til noen bolivianske politikere hvis motstandere blir drept av. Viser seg at assassin er Gabriels beste venn fra sin tid i Afghanistan. Hele episoden er Gabriel og Riley jager ned denne fyren (veldig darlig, faktisk, i forhold til de andre episodene). Det er ikke for de siste ti minuttene vi l rer hvorfor. Jeg far spenning. Jeg gjor virkelig det. Jeg har lest mye. Jeg er god med spenning. Jeg kan lese 600 sider av en bok og v re ok med spenning. Men dette var forferdelig. Det var ikke spenstig. Det virket meningslost, og jeg hater det. Jeg hater a kaste bort tiden min. Hvorfor bryr jeg meg om denne bolivianske politikeren? Hvorfor bruker Cyber Comm? Det var aldri virkelig besvart, annet enn en kort omtale av hans vilje til a jobbe med den amerikanske regjeringen. Men ingen detaljer om det, egentlig ikke. Gitt, jeg har kanskje savnet det, men hvis hele motivasjonen for denne plottet var i en linje, sa er det ellers darlig gjort. Det ma v re mer til dette enn showet gar nedoverbakke. Jeg nekter a tro at den allerede har truffet sin topp. Sa gjorde jeg det jeg gjorde best: Jeg begynte a undersoke.

Mine favorittepisoder sa langt har v rt:

& # 8211; Episode 5 (Regissert av Alrick Riley. Skrevet av Barry O & # 8217; Brien)

& # 8211; Episode 6 (Regissert av Adam Davidson. Skrevet av Michael Seitzman)

& # 8211; Episode 7 (Regissert av Alrick Riley. Skrevet av Shintaro Shimosawa)

Min ikke-sa-favoritt har v rt:

& # 8211; Episode 2 (Regissert av Aaron Lipstadt. Skrevet av Aaron Grinsberg og Wade McIntyre)

& # 8211; Episode 8 (Regissert av David Von Ancken. Skrevet av Aaron Grinsberg og Wade McIntyre)

Jeg begynner a se et monster her. Statistisk sett er dette ikke mye av et datasett. Jeg vil ga over dette igjen pa slutten av sesongen for a se om monsteret fortsetter, men for na virker det som om jeg favoriserer Alrick Rileys regissor, mens jeg ikke er fan av skriften til Grinsberg og McIntyre. Sa jeg gjorde litt mer forskning. Wade McIntyre har ikke skrevet noe annet jeg har sett. Han var en av forfatterne for Home Alone: Holiday Heist & # 8230; som kan si noe. Jeg liker egentlig ikke alle disse filmene. Aaron Grinsberg er den samme avtalen. Na, regissor Alrick Riley & # 8230; .yeah, det er ogsa det samme. Det er bare monsteret jeg ser. Sa vi ma bare se hvor dette tar oss.

Men tilbake til episoden. Egentlig & # 8230; det er om det. Hele showet syntes a v re mer om a vise Gabriels tilknytning til John Norris, og kontrasten mellom de to (godt og ondt). Selv det kunne ha blitt gjort pa en bedre mate. Kanskje gjor tilbakemeldingen pa en gang? Kanskje endre det helt? Og seriost, hvorfor ser alle episoder til slutt med at Riley gar inn i Gabriels leilighet? Skal vi fa oss klar for nar hun gar inn og holder seg om natten? Jeg haper ikke det. Hun gar rett til kjoleskapet, tar en slurk pa ol, sa gar det. Hva var poenget med det ?! For meg er dette showet mer en mate a tilbringe en time, i stedet for en rituell maten Grey’s Anatomy er for meg. Enkelt og greit.

Dele denne:

Leksjon for i dag: For a redde noen ma man forst drepe dem.

Jeg ma si at jeg tror denne episoden av & # 8216; Intelligence & # 8217; er min favoritt sa langt. Ja, det mangler noen elementer jeg hadde lagt ut i det siste innlegget, men denne hadde noe nytt. Denne fikk folelsene mine til a ga. Ok, sa det er ikke vanskelig a gjore, men dette var annerledes.

La oss forst snakke om den fantastiske muligheten dette showet har. Det er et science-fiction-show, men vitenskapen er helt fantastisk. Det som forskerne jobber med i det virkelige liv, vil blase vare tanker. Boom. Vi ser pa tingene i dette showet: biologiske eksplosiver, sjetonger i hjernen, sentient nanitter, og vi er ikke sa langt unna alt dette. Som gjor meg nervos for romanen jeg skrev (som enna ikke skal publiseres). Tangent! Ved a gjore forskning for min sci-fi-roman, oppdaget jeg at Universitetet i Tel-Aviv har skapt en brikke som skal implanteres i hjernen som erstatter cerebellum. Dette kan brukes til hjerneslagspasienter, og personer som har hatt alvorlig hodetrauma. Forelopig har brikken bare blitt implantert i rotter, men det fungerer. Hvor kult er det? Det er ogsa premissen til boken min, men det er en annen sak helt & # 8230; Men med det sagt er teknologien i dette showet ikke sa langt utenfor var rekkevidde, noe som gjor alt dette sa troverdig. Og litt skummelt, ogsa.

Autonome nanitter. De tingene folk skal gjore for a kvitte seg med konkurransen.

Pa dette punktet i serien har vi fatt vite alle tegnene mye bedre. I motsetning til i den forste episoden der Cassidys liv er i fare, vet jeg na mye mer om ham og har hatt ham rundt lenger. Nar livet hans er i fare, bryter jeg meg. Poengsum for skriptforfatterne.

En annen ting jeg elsket om denne episoden: veldig lite om Gabriel og Riley! Et show kan ikke bare fokusere pa dynamikken mellom to personer, eller det vil fizzle ut. De gjorde en god jobb som begynte balansen. De har introdusert muligheten for romantikk, og na tillater de a vokse naturlig (og subtilt) ettersom andre ting skjer rundt dem. Visst var det unodvendig telefonsamtale pa sen kveld / tidlig morgen pa slutten med Holloways sjarmerende smil, men det var ikke det som viste seg rundt. Det dreide seg om teknologien, og effektene den har pa samfunnet. Beste premiss noensinne. Selv om jeg er partisk.

Delen var faktisk ganske interessant, og veldig avslorende om tegnene. Gabriel kalles Frankenstein av denne generasjonen. (Oh, forresten, sa snart Bryce sa «min assistent» i bilen hans over telefonen, visste jeg at han var den darlige fyren, og sa sier vi: «Inntil na sa vi Gabriel omfavner brikken og hva han var. Han er en superagent. Bokstavelig. Han har tilgang til alt. Han er det beste de har. Men sa gar Bryce inn, og spor hvor mye av han er menneske. Og Gabriel noler. Det er noe han ikke hadde vurdert. Hans sinn er ikke hans eget. Det er utvidet. Det er delvis datastyrt. Han er en del datamaskin. Og hvor mye av han er datastyrt, undrer han? Hele ham, na? Han hevdet at han ikke kan ga hjem for helgen uten a vite hva Riley gjorde. Hun snakker ham med det enkle uttrykket: & # 8220; du kjenner meg. Det er ikke brikken. & # 8221; Men vi begynner a se noe veldig interessant. Gabriel tviler pa hans menneskehet. Han snakket ned ved slutten av episoden, men froet er der. Riley forteller ham at mennesker tar avgjorelser. Datamaskiner folger koden. Det er bare et sporsmal om tid for han undrer seg over hvilke avgjorelser han folger: hans eller brikken.