Munnen som bryr seg: Snakk vertskap for John Kobylt.

I kategorien BLOG, PODCAST den 16. januar 2017 4 kommentarer.

Hvis du bor pa vestkysten, kan du v re klar over dominansen til John og Ken Show.

Showet er pa KFI-radio og er topplassert pa de mest lyttede til snakkestasjon i Amerika.

Det er kjent for a v re et styggt sted a ende opp hvis du er politiker og fyren med den nestiest bitt i John og Ken duoen, er var gjest, John Kobylt.

John beskriver bakgrunnen hans og oppstigning gjennom radikalitetsjournalistikken til radio dominans.

Mark Thompson er sammen med politisk reporter, analytiker og regelmessig bidragsyter Michael Shure for samtalen med John.

Hjelp til a stotte showet ved a donere. Klikk pa knappen under og legg litt igjen. Takk for stotten!

Relaterte innlegg:

4 kommentarer til The Mouth That Roars: Snakk Host John Kobylt.

Jon og Ken er det beste showet pa KFI, Jon er det aller beste. Han gir meg hap for samfunnet.

Forste besok pa et fint nettsted her, etter at du bare lyttet til Mark Thompson-henvisningsinformasjon pa KFIam640-radio med Tim Conway Jr, men dessverre ikke kunne lytte til noen spillbare radio podcastklipp pa min rene, sikre XP Opera-nettleser og laste ned podcast av kaptein Watson, tar ekstremt lang tid dessverre skuffet mens min kommentar her blir sa fullstendig avvist av nettsidefeil som hevder at «Bot Detected Only Human Access» er tillatt. & # 8221; umiddelbart etter a ha sendt inn min kommentar. Dessverre skuffet.

Bare notering til deg viser i dag med hensyn til grang banger som drepte Whitter politimann. Trodde du ville vite at da han ble satt i ambulansen, fortalte han politiet at jeg vil v re ute av fengsel om en maned, og jeg vil drepe en annen favor.

Politikammer. Jeg vet at dette er sant at mannen min er politimann fra en politisk avdeling i n rheten. Et av Whitter politimyndigheter var der da det ble sagt og fortalte andre politimenn hva han hadde sagt.

Jeg endelig kom rundt for a lytte til John K & # 8217; s intervju! Jeg vil bare si at jeg er veldig motstridende na. Jeg horte J & K K sin aller forste dag pa KFI og har v rt en semi-regular lytter, og vil ofte smekke John i hodet for de tingene han sier pa radioen. Men a lytte til dette intervjuet var veldig forfriskende og faktisk hyggelig a hore hva en & # 8222; rimelig og gjennomtenkt person john er. Jeg hater virkelig a se & amp; lytter til ekkokamre og folk som bare roper pa en annen person, ikke har dialog eller diskusjon. Jeg ville hore pa showet hele tiden hvis det var sa bra. Dessverre er det ikke hvor pengene er & # 8230; pengene gar til folk som skriker & amp; grat og er folelsesmessig amped hele tiden. Takk for dette intervjuet, gutta.