Lost Odyssey – 360 – 56k ga bort! – ZOMG UT NOW.

det var det jeg provde a si.

Faktisk, pa den delen i den svarte grotten,

Mener du det? Jeg tror at FFVII hadde sa langt det beste i noen spill, etter min mening. Det er ikke en sang pa det spillet jeg ikke elsker.

Mener du det? Jeg tror at FFVII hadde sa langt det beste i noen spill, etter min mening. Det er ikke en sang pa det spillet jeg ikke elsker.

Mener du det? Jeg tror at FFVII hadde sa langt det beste i noen spill, etter min mening. Det er ikke en sang pa det spillet jeg ikke elsker.

Jeg elsker Mako Reactor-sangen, men jeg gir deg gullfat. MEN det var ment a hores ut som det, siden mange «fornoyelsesparker» hores ut som det. Sa ja.

det var det jeg provde a si.

Faktisk, pa den delen i den svarte grotten,

Jeg er alltid redd for a bruke sporfro.

Jeg er uenig. Gongora har det maniske psykopat-temaet. Minner meg tungt om Kefka, og det er langt mer foruroligende enn en truende «mork» tema.

Jeg er uenig. Gongora har det maniske psykopat-temaet. Minner meg tungt om Kefka, og det er langt mer foruroligende enn en truende «mork» tema.

Jeg tenkte faktisk at kujas tema var det samme som kli balanse. Som det egentlig ikke er, skjont jeg tror en del av temaet jeg tenker pa, er for kuja. Jeg tror det er soketmotivet for spira. Det endrer ikke det faktum at Gongoras tema bare hores ut. feil. Det er et bestemt tema for ham, men det er sa svakt. Det hores ut som om det burde v re a bygge opp og aldri gjore det. Jeg tror en del av det stammer fra det faktum at jeg liker musikken i denne typen spill a v re horbar pa egen hand og mindre omgivende, og gongoras virker for omgivende for karakteren.

Det var en av de gamle skolene, knapt berore kontrolleren i en times okter, men det var 100 & # 37; fantastisk og ganske bevegelige.

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Jeg tror det kan v re begge. A se som hovedpersonene er utodelige, det kan fortsatt v re et for det meste nytt kast med de utodelige 500 arene pa. eller videre, som 1000 eller 2000 ar pa, som ville bety at du ville kunne forandre verden litt (skift kontinenter, nye nasjoner, gamle nasjoner kollapset / forstorret osv.)

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Jeg tror det kan v re begge. A se som hovedpersonene er utodelige, det kan fortsatt v re et for det meste nytt kast med de utodelige 500 arene pa. eller videre, som 1000 eller 2000 ar pa, som ville bety at du ville kunne forandre verden litt (skift kontinenter, nye nasjoner, gamle nasjoner kollapset / forstorret osv.)

Veldig kul ide, APZ. De samme kjernetegnene med en helt ny innstilling og stotter. Helvete, de kunne lage en prequel hvor du faktisk far se noen av tusenarsdrommene leke ut, det ville v re helt utrolig.

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Avtalt, det ville v rt fint a ha en videreforing av disse tegnene sa lenge det ikke er, du vet, X-2. : Grosser:

Jeg tror det kan v re begge. A se som hovedpersonene er utodelige, det kan fortsatt v re et for det meste nytt kast med de utodelige 500 arene pa. eller videre, som 1000 eller 2000 ar pa, som ville bety at du ville kunne forandre verden litt (skift kontinenter, nye nasjoner, gamle nasjoner kollapset / forstorret osv.)

Veldig kul ide, APZ. De samme kjernetegnene med en helt ny innstilling og stotter. Helvete, de kunne lage en prequel hvor du faktisk far se noen av tusenarsdrommene leke ut, det ville v re helt utrolig.

Vel, tusenar av drommer kunne fortsette a eksistere, bortsett fra i fremtidige spill, ville det tjene til a fylle inn hullene. Tenk deg at Kaim husker Mack eller Cooke som har et barn eller Seth som husker a bli en pirat igjen – det betyr at tegn fra tidligere spill ikke ville bli igjen ulost, men det ville heller ikke matte vises.