Lion’s spilleautomat pa MGM – Las Vegas Forum.

Bla gjennom fora Alle.

Sa. Er denne maskinen fortsatt rundt, eller har noen endelig slo pa $ 2M progressive jackpot? Kommer i april, sa jeg haper det er fortsatt der for a spille. Det siste innlegget pa sag pa dette emnet var fra juni 2013.

Forst horer jeg pa denne maskinen, og det hores ut som moro a prove! Noen vet hvor mye du ma satse for en sjanse til a vinne jackpotten? Jeg er definitivt ikke en stor spender.

Jeg tror jeg vil mate den en 20 og ta noen spinn. Jeg legger alltid ut mindre enn en maksimal innsats. Det ville v re min flaks at jeg ville satse pa 2 dollar og sla det jeg trengte.

Jeg stoppet for a gi denne maskinen en prove pa mandag kveld, og det var omtrent 7 eller 8 personer i ko som ventet pa a spille. Jeg gjorde aldri det tilbake for jeg matte ga hjem. Jackpotten er fortsatt pa $ 2,3 millioner.

Takk. For $ 3 tror jeg jeg ville gjore det samme som Mark og gi et par spinn, men ikke hvis det er en linje. Jeg venter absolutt ikke pa timer for a gi pengene mine. Kanskje jeg blir heldig og finner den apen.

Jeg bodde pa MGM i 4 dager i forrige uke, og det var en konstant linje med folk som ventet pa a spille den. Jeg kunne ikke bli plaget til a vente i ko, sa jeg fikk aldri sjansen til jackpotten. forhapentligvis i april. 🙂

For mange ar siden var det en dame som traff jackpotten, men hun hadde innsats kun $ 1 eller $ 2, og ikke $ 3.

En ulempe er at denne maskinen bare er handbetalt. Hvis du legger inn $ 20, spinner 6 ganger og vil ha $ 2 tilbake, ma du vente pa at en sporet ledsager skal komme deg i kontanter.

Tips: Hvis det er noen som venter pa a ta maskinen nar du gir den opp, kan du selge den personen $ 2 kreditt i stedet. Jeg legger inn den ekstra $ 1 i stedet for a gjore dette.

Det er gal, jeg kan ikke engang vente pa et VP-sete i en full bar, mye mindre en serverlig dyp linje for ett spor. Interessant historie imidlertid.

Folk venter i ko for det? Wow! Seriost folk?